Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/starwest/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Deutz TR-20D/ TR-30D/ TR-40D - Star West

Descriere

Generatoarele sunt fabricate de Mecc Alte sau Sincro, au regulatoare de tensiune electronice si sunt generatoare sincron, fara perii. Rotorul este dimanic echilibrat si modul de bobinaj diminueaza diferentele de tensiune generate de sarcini asimetrice. Aceste generatoare se pot folosi cu mare eficienta in santiere, acolo unde energia electrica nu exista sau este mult prea costisitor transportul ei. Motorul are o durata mare de viata, fapt ce ii permite functionarea sa continua si economica. Datorita constructiei, nu necesita intretinere.
Generatoarele pot fi montate pe cadru simplu, pe carcasa sau echipate cu carcasa de insonorizare, in functie de necesitate. In cazul in care generatorul va fi utilizat in locuri diverse, se recomanda montarea lui pe o remorca. Totodata exista posibilitatea livrarii generatoarelor cu automatizare. Tabloul de automatizare permite pornirea generatorului fara interventia omului, la caderea tensiunii din retea si preluarea consumatorilor racordati la retea de catre generator, pana la remedierea problemei.