Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/starwest/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Pompa Honda ESZ-30T - Star West

Descriere

Motopompele ESZ-30T si ESZ-40T sunt ideale pentru aplicatii în agricultura, constructii si in alte scopuri de absorbtie a apei. Datorita structurii rezistente, pompele rezista efectelor abrazive ale nisipului si namolului, prin urmare sunt potrivite si pentru transportul apei reziduale. In consecinta, acestea sunt perfecte pentru a fi utilizate si în industria constructiilor.

Pompele sunt operate de motoare pe benzina HONDA. Motoarele HONDA ofera o functionare fiabila si economica, precum si o durata lunga de viata.

Pompele ESZ-30T si ESZ-40T sunt pompe autoamorsante, totusi, la inceputul procesului de aspiratie, pompele trebuie umplute cu apa pentru a evita supraincalzirea lor inainte de inceperea aspiratiei.

Pompele sunt livrate cu filtru si conectorii furtunului. Pretul nu include furtunul de aspiratie.

Pompele sunt disponibile si cu motoare pe benzina KOHLER, care sunt, de asemenea, motoare de calitate excelenta cu o durata lunga de viata.