Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/starwest/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Pompa Kohler ESZ-30T - Star West

Descriere

Motopompele ESZ-30T si ESZ-40T sunt ideale pentru aplicatii în agricultura, constructii si in alte scopuri de aspiratie a apei. Datorita structurii rezistente, pompele rezista efectelor abrazive ale nisipului si namolului, prin urmare sunt potrivite si pentru transportul apei uzate. In consecinta, acestea sunt perfecte pentru a fi utilizate si în industria constructiilor.

Pompele sunt operate de motoare pe benzina KOHLER. Motoarele KOHLER ofera o functionare fiabila si economica, precum si o durata lunga de viata.

Motopompele ESZ-30T si ESZ-40T sunt pompe autoamorsante, totusi, la inceputul procesului de aspiratie, pompele trebuie umplute cu apa pentru a evita supraincalzirea lor inainte de inceperea aspiratiei.

Pompele sunt livrate cu filtru si conectorii furtunului. Pretul nu include furtunul de aspiratie.
Pompele sunt disponibile si cu motoare pe benzina HONDA, care sunt, de asemenea, motoare de o calitate excelenta si cu durata lunga de viata.