Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/starwest/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Vanzari Utilaje Agricole | Inchirieri Utilaje Constructii | Star West

Prezentare companie

Grupul de firme Star West are o vechime pe piata de peste 25 de ani, acesta fiind infiintat in anul 1992. Activitatea companiei este marcata de importul de utilaje de mare si mica mecanizare, comercializarea de piese de schimb pentru furnizorii de utilitati, pentru firme de constructii si alte asemenea companii de servicii publice. Desfasurarea activitatii are loc in conditii de maxima eficienta si profesionalism  la sediul companiei  situat in municipiul Oradea, unde dispune de 30 000 mp, suprafata ce gazduieste cladiri pentru birouri si ateliere service specializate pentru utilaje de mica si mare mecanizare.

Si pentru ca sustinerea bunului mers al activitatii clientilor Star West este foarte importanta, datorita dotarii cu masini de interventie rapida si service mobil, rezolvarea situatiilor de service poate fi asigurata la sediul clientilor.

Evolutia constanta si naturala a companiei si cererea crescanda din piata, au condus la extinderea gamei de utilaje comercializate si la dezvoltarea ofertei de piese de schimb pentru diverse utilaje de mare si mica mecanizare. De asemenea, pentru a raspunde cat mai eficient cerintelor clientilor, compania are implementat si mentine un sistem de asigurare a calitatii, certificat conform ISO 9001:2015.

Progresul grupului Star West este o certitudine concretizat prin colaborarile si parteneriatele de succes cu producatori importanti din domeniul utilajelor de constructii si cel al serviciilor publice. Furnizorii Star West, la randul lor certificati ISO, sunt producatori de renume din Japonia, Germania, Italia, Olanda, Cehia, Polonia, Slovacia, S.U.A..

Piata de profil pe care activam este intr-o schimbare acerba si continua. Acesta este si motivul pentru care compania a cautat sa se adapteze continuu si sa livreze mereu produse calitative care sa mentina un grad de competitivitate ridicat. Tot acesta este si motivul pentru care, pe langa comercializarea produselor din cele doua categorii principale, Star West a dezvoltat si un compartiment de service specializat pe aceste categorii.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

StarWest va multumeste pentru vizitarea websiteului, si pentru interesul acordat produselor HONDA, NTC, KAESER, MISTA, TRESZ, WAY, etc.

Respectam confidentialitatea si prelucrarea datelor personale, precum si securitatea acestora. Astfel, se pastreaza Numele si adresa de E-mail furnizate in sectiunea Contact – Trimite un mesajAlte date personale sunt retinute doar daca le furnizati dumneavoastra, sub forma unui mesaj trimis pe website, sau al unui sondaj, sau pentru încheierea unui contract.

StarWest se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti facând exceptie când pentru respectarea obligatiilor contractante coopereaza cu a treia persoana subcontractanta, ex. firma de curierat, firma de marketing, care nu este indreptatita sa transmita datele primite catre terti.

StarWest foloseste datele dumneavoastra personale doar în scopul informarii utilizatorilor privind:

  • evolutia si starea comenzilor
  • evaluarea produselor si serviciilor oferite.
  • pentru sondaje referitoare la produse, si pentru marketing

StarWest poate notifica utilizatorii privind:

  • ofertele curente
  • evenimente si noutati
  • felicitari cu diferite ocazii
  • alte mesaje speciale

StarWest nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.starwest.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletterulului StarWest primit prin email.

Pentru informatii si reclamatii referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastra personale va puteti adresa persoanei responsabile la oricare adresa de “Contact”.

Legislatie:

  • Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  • Ordonanta Guvernului nr.21/1992 protectia consumatorilor.
  • Legea nr.363/2007 privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor.