Pe langa gama variata de produse comercializate, Star West pun la dispozitia clientilor si serviciul de mentenanta, interventie, reparare, acest serviciu fiind disponibil  la sediul companiei din Oradea.

Si pentru ca sustinerea bunului mers al activitatii clientilor Star West este foarte importanta, datorita dotarii cu masini de interventie rapida si service mobil, interventiile pot fi efectuate chiar si in mijlocul lucrarilor,la sediul clientilor sau in oricare alte zone de lucru.

Un alt aspect important al activitatii de service, este ca reparatiile se fac atat in timpul garantiei cat si post-garantie. Clientii beneficiaza de asistenta unui personal calificat pentru aceste interventii, de timp optim de constatare si rezolvare, toate acestea la preturi corecte, competitive.

Procedura

ProceduraOdata primita sesizarea dumneavoastra, (cu toate datele obligatorii: tip utilaj, serie, simptome) se va face o constatare de catre personalul autorizat, se va transmite o estimare de cost (deviz estimativ) iar dupa acceptul beneficiarului se va interveni pentru reparatie / revizie, in cel mai scurt timp posibil.

Tehnicienii service Star West sunt instruiti direct de catre furnizorii echipamentelor si utilajelor comercializate iar reparatiile se executa folosind doar piese de schimb originale si scule, dispozitive speciale menite sa asigure astfel eficienta intregului procedeu. In urma reparatiilor efectuate, se acorda garantie pentru piese si manopera, conform normelor legale in vigoare.

Pentru orice problema legata de repararea sau intretinerea sculelor si utilajelor dumneavoastra, adresati-va  punctului nostru de service: